Virtuaaliset kohtaamiset

<Takaisin

Icon
Virtuaalisten kohtaamisten kehittämisen esittely YouTubessa

Esittely Sometaduuniin-hankkeessa pilotoiduista toimintamalleista (6) työnantajien ja opiskelijoiden virtuaaliseksi kohtaamiseksi. Erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia on järjestetty 2017-2019 Adobe Connectissa, Zoomissa ja Slackissä. Esittelijänä Laurean osahankkeen projektipäällikkö Anna Nykänen.

Tallenne on tehty Someta Duuniin -tapahtuman keskustelutilaisuudessa 25.4.2019.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - mainosvideo

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä pääset katsomaan tapahtuman jälkeen vastaavien tilaisuuksien markkinoimiseksi tehdyn mainosvideon. Hyödynnä vapaasti!

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tapahtumaohje työnhakijalle

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä voit ladata työnhakijan tapahtumaohjeen.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tapahtumaohje työnantajalle

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä voit ladata työnantajan tapahtumaohjeen.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tapahtuman sisältö työnhakijoille ja opiskelijoille

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä löydät listauksen tapahtumassa erityisesti työnhakijoille ja opiskelijoille toimijoille kohdennetusta sisällöstä.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tapahtuman sisältö ohjaus- ja opetusalan toimijoille

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä löydät listauksen tapahtumassa erityisesti ohjaus- ja opetusalan toimijoille kohdennetusta sisällöstä.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tekniset pikaohjeet Slack, Zoom ja Adobe Connect

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tapahtumassa käytettiin Slackin lisäksi Zoomia ja Adobe Connectia. Tästä voit ladata alustojen tekniset pikaohjeet

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - tapahtuman aikataulu

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä voit ladata tapahtuman aikataulun.

Icon
Virtuaalinen ura- ja rekrytapahtuma Slackissä - konseptikuvaus

Sometaduuniin-hanke järjesti valtakunnallisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman Slackissä 15.4.-3.5.2019. Työnhakijoiden ja työnantajien kohtauttamisen lisäksi tapahtumassa oli omaa sisältöä ohjaus- ja opetusalan toimijoille. Tapahtuman ydin oli levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tästä löydät tapahtuman konseptin kuvattuna Visiolla.

Icon
Opinnäytetyö: Virtuaalisten kohtaamisten toimintamallin suunnittelu. Case: Sometaduuniin-hanke

Laurean opiskelija Emma Barck teki opinnäytetyönsä toimeksiantona Sometaduuniin-hankkeelle. Työn tavoite oli suunnitella toimintamalli, joka mahdollistaisi virtuaaliset kohtaamiset ura- ja rekrytointitapahtumien yhteydessä.