Verkostoitumistapahtuma Slackissä 27.2.-13.3.2018 työnantajille ja Laurean opiskelijoille

Verkostoitumistapahtuma Slackissä 27.2.-13.3.2018 työnantajille ja Laurean opiskelijoille

Ajankohtaista

Etsittekö uutta työntekijää, reipasta harjoittelijaa tai opinnäytetyöntekijää yritykseenne? Haluaisitko kokeilla ketterämpää tapaa rekrytointiin? Sometaduuniin-hanke tarjoaa nyt eri alojen työnantajille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja löytää tulevaisuuden ammattilainen kätevästi verkon kautta Slackin virtuaalisessa verkostoitumisympäristössä!

Haemme nyt työnantajakumppaneita mukaan uudenlaiseen, kaikille työnantajille ja Laurean opiskelijoille avoimeen työhaku- ja verkostoitumistilaisuuteen, joka toteutetaan verkossa Slack-alustalla (ks. yleinen esittelyvideo Slackistä). Virtuaalinen verkostoitumisympäristö on avoinna kaksi viikkoa (27.2.-13.3.2018), jonka aikana Teillä on mahdollisuus esitellä yrityksessänne avoinna olevia tehtäviä, verkostoitua eri alojen* osaajien kanssa ja löytää työntekijä, harjoittelija tai vaikkapa opinnäytetyön tai opiskelijaprojektin toteuttaja yritykseenne. Kaikki tämä ketterästi ja tehokkaasti oman työpöydän ääreltä, ilman raskasta rekrytointiprosessia, joko verkkosivun, työpöytäsovelluksen tai mobiilisovelluksen kautta. Jakamanne sisältö voi olla tekstiä, linkkejä, videoita tai dokumentteja.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan. Saat osallistumisohjeet viikkoa ennen tapahtuman alkua, jolloin voit rekisteröityä palveluun ja luoda kanavallesi jo sisältöä. Osallistuminen ei maksa mitään. Kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta sometaduuniin(at)laurea.fi.**

Tästä voit tutustua tapahtuman kulkuun työnantajan, työnhakijan ja järjestäjän näkökulmasta.

 

*Laureassa opiskellaan liiketaloutta, tietojenkäsittelyä, turvallisuusalaa, kauneudenhoitoalaa (estenomit), fysioterpiaa, sosiaalialaa (ml. rikosseuraamusala) sekä sairaan- ja terveydenhoitajiksi.

**Tilaisuudet järjestää Sometaduuniin-hanke, jossa pilotoidaan virtuaalisia kohtaamisia. Ensimmäisistä kohtaamisista vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu. Mukaan ovat tervetulleita myös muiden korkeakoulujen opiskelijat sekä vastavalmistuneet.

Hanke saa pääasiallisen rahoituksen Euroopan Sosiaalirahastosta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämänä.

Lisätietoa: Virtuaalisten kohtaamisten kehittämistä voi seurata hankkeemme kotisivuilla www.sometaduuniin.fi  sekä Facebookissa.