Tule mukaan Someta Duuniin -tapahtumaan!

Tule mukaan Someta Duuniin -tapahtumaan!

Ajankohtaista

Järjestämme ura-ja rekrytapahtuman Slack-alustalla verkossa 15.4.-3.5.2019.

Tapahtuman ydin on levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna. Tapahtumassa pääset lisäksi verkostoitumaan eri alojen opiskelijoiden, työnantajien ja asiantuntijoiden kanssa. Voit keskustella muiden osallistujien kanssa Slackin kanavilla, pääset hyödyntämään ajankohtaisimmat webinaaritallenteet ja pääset mukaan livestriimattuihin tapahtumiin. Voit osallistua tapahtumaan sinulle sopivimmasta paikasta ja sinulle parhaana ajankohtana.

Tapahtuma järjestetään valtakunnallisesti, mutta verkostoitumismahdollisuuksien osalta olemme keskittyneet tiettyihin alueisiin. Tapahtuma mahdollistaa seuraavien alojen toimijoiden verkostoitumisen:

  • Uusimaa: liiketalous, matkailu- ja palveluliiketoiminta, ICT/IT sekä sosiaaliala
  • Pirkanmaa: liiketoiminta, ICT/IT, sote, tekniikka, media
  • Lappi: rakennusala, liiketalouden ja kaupanala, matkailuala sekä sosiaaliala

Lisäksi tapahtumassa on oma kanavansa opetus- ja ohjausalan toimijoille.

UUTTA: Tapahtuman sisäinen ohjelma on nyt julkaistu! Webinaareihin pääset mukaan Slackin kautta. Tutustu runsaaseen ja monipuoliseen webinaaritarjontaan.

Oletko opiskelija tai työnhakija?

Tule kohtaamaan yrityksiä, kuulemaan eri alojen esittelyjä ja asiantuntijoita live-streameissa tai webinaaritallenteissa, sekä tule kuulemaan työnantajien rekrytointitarpeista ja tulevaisuuden osaamistarpeista – ja tule tietysti rekrytoitumaan. Pääset myös vahvistamaan omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi sekä verkostoitumaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja opit uuden suositun verkkotyökalun käytön.

Lue lisää mukanaolon muodoista: tapahtumaohje työnhakijoille

Osallistujien ja yritysten verkostoitumistilaisuuksia järjestetään tapahtuman aikana Zoomissa.


Oletko opettaja, valmentaja tai muu ohjaaja?

Tule verkostoitumaan eri alojen yritysten ja opiskelijoiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa ja tule kokeilemaan uudenlaista ympäristöä ohjaustapahtumia ja -kohtaamisia varten. Tule myös tutustumaan Sometaduuniin-hankkeen tuloksiin ja hankkeen luomiin materiaaleihin, joita voit hyödyntää omassa opetuksessasi.


Edustatko yritystä?

Tule verkostoitumaan uudella tavalla opiskelijoiden, opettajien ja työnhakijoiden kanssa. Tule myös jakamaan yrityksesi asiantuntijuutta, osallistumaan keskusteluihin ja rekrytoimaan osaajia yrityksesi tarpeisiin sekä kertomaan tulevaisuuden osaajatarpeista. Tapaa toisia yrityksiä ja asiantuntijoita sekä tutustu Sometaduuniin-hankkeen teemoihin ja tuloksiin.

Lue lisää mukanaolon muodoista: tapahtumaohje työnantajille

Yritysten ja osallistujien verkostoitumistilaisuuksia järjestetään tapahtuman aikana Zoomissa.


Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi tapahtumassa jo heti sen ensimetreiltä saakka. Etkö päässyt heti mukaan? Ei hätää, voit rekisteröityä myös tapahtuman aikana. Tarkemmat osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille yrityksille tapahtumaa edeltävällä viikolla ja muille osallistujille tapahtuman alkaessa.

_______________

Sometaduuniin-hankkeen kautta matkaamme kaikki kohti parempia työelämä- ja urataitoja digitalisoituvilla työnantaja- ja –hakijamarkkinoilla. Hankkeessa on pyritty helpottamaan erilaisten modernien työvälineiden hyödyntämistä esimerkiksi työelämän ja opiskelijoiden kohtaamisissa, ja hankkeen tavoitteena on yhtäältä ollut edistää työnhaun sekä oman osaamisen markkinoinnin taitoja ja toisaalta kehittää uusia uraohjauksen käytänteitä.

 

Tapahtumassa mukana myös Duunitori, jolta löydät eniten avoimia työpaikkoja.