Tervetuloa Uudenmaan virtuaalisiin ura-ja rekrytapahtumiin loka-marraskuussa!

Tervetuloa Uudenmaan virtuaalisiin ura-ja rekrytapahtumiin loka-marraskuussa!

Ajankohtaista

Sometaduuniin-hanke järjestää syksyn 2018 aikana kaksi virtuaalista tapahtumaa Uudenmaan työnantajien ja opiskelijoiden sekä vastavalmistuneiden kohtaamiseksi. Tavoitteena on tarjota virtuaalinen vastine perinteisille ura- ja rekrymessuille, joissa on mahdollisuus sekä tutustua työantajiin että keskustella työ- ja harjoittelupaikoista rennosti ja vapaamuotoisesti omalta työpisteeltä tai keittiön pöydän ääreltä.

♥23.10.2018 kello 14-16 järjestettävä tilaisuus keskittyy liiketalouden tehtävien ja työantajien ympärille. Matchmaking-tilaisuus on suomenkielinen ja järjestetään ZOOM-etäyhteydellä, joka mahdollistaa helposti videokuvan, äänen ja ruudunjaon välittämisen sekä samanaikaiset pienryhmäkeskustelut.  Tule rohkeasti mukaan katsomaan, mitä kiinnostavaa tilaisuus sinulle tarjoaa. Voit tulla mukaan myös tutustumistarkoituksessa – työnhaun ei tarvitse olla juuri nyt ajankohtaista.  Tutustu alustavaan ohjelmaan*.  ZOOMin ilmaisversiota on mahdollista testata osoitteessa https://zoom.us/

HUOM! Työnantajien ilmoittautuminen on päättynyt ja tilaisuus on täynnä. Työnhakijat ja opiskelijat voivat ilmoittautua mukaan aina tilaisuuden alkuun asti. Osallistumisohjeet toimitetaan osallistujille 19.10. tai tämän jälkeen ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

♥19.-30.11.2018 toteutamme monialaisen tapahtuman: Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitumiseen Slack-alustalla liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuus- ja riskienhallinta-alan, matkailu- ja palveluliiketoiminnan, kauneudenhoitoalan, sosiaalialan, rikosseuraamusalan, hoitotyön ja fysioterapian toimijoille kaksiviikkoisessa tapahtumassa.  Slackissä jaetaan viestejä, videoita ja keskustelun avauksia sekä asiantuntijavinkkejä työnhakuun suomeksi tai englanniksi. Viestit ja seuraat tapahtumaa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tapahtuman aikana järjestetään halukkaille ZOOM-yhteys, jolloin työmahdollisuuksista voidaan käydä kiinnostuneiden kanssa keskustelua myös puhuen. Työantaja voi järjestää vaihtoehtoisesti puheyhteyden oman etäkokousalustansa kautta. Tutustu tapahtuman konseptiin ja etenemiseen. Ilmoittauduthan mukaan verkostoitumaan Slackiin 12.11.mennessä, niin pääset liittymään mukaan heti tapahtuman alusta. Mukaan voi liittyä myös tapahtuman aikana. Slackin yleisesittelyn voit katsoa tästä – tapahtumatiimi luo toki kanavat ja ohjeistaa käytön.

Tapahtumien järjestämisestä vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu, joten keskusteluissa nousee esille erityisesti harjoittelu- ja työmahdollisuudet  amk- ja yamk-opiskelijoille, jotka tavoitamme myös markkinoinnilla parhaiten. Myös muut korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Jäikö kysyttävää? Vastaamme mielellämme tilaisuuksia koskeviin kysymyksiin.

Yhteystiedot:

Hankeasiantuntija Marjo Ritmala puh. 040 673 4076 (poissa 15.-19.10.)
Hankekoordinaattori Anna Nykänen puh. 046 8567 457
Sähköposti: sometaduuniin(a)laurea.fi

*** *** ***

 * Molempien tilaisuuksien suunnittelussa huomioidaan mm. aiempien tapahtumien palaute sekä pidettyjen palvelumuotoilu työpajojen tulokset, joiden pohjalta ohjelma suunnitellaan. ZOOM-tilaisuuden toteutustapaan vaikuttaa ilmoittautuneiden määrä, joten pidätämme oikeuden muuttaa ohjelman kulkua. Edellisten tilaisuuksien kulusta voit lukea blogistamme: