Kutsu työnantajille: tervetuloa sosiaalialan virtuaaliseen kohtaamiseen 5.2.2018!

Kutsu työnantajille: tervetuloa sosiaalialan virtuaaliseen kohtaamiseen 5.2.2018!

Ajankohtaista

Helmikuun 5. päivä yhdistämme sosiaalialan opiskelijoita, vastavalmistuneita, työnhakijoita ja työnantajia

Mukana on Laurean Hyvinkään kampuksella aloittaneet uudet opiskelijat (aloittavia 30), joten tämä on mainio tilaisuus työnantajille markkinoida yleisesti harjoittelu- ja työmahdollisuuksia ja luoda työantajamielikuvaa sekä kertoa työelämän osaamistarpeista. Myös vapaaehtoistyön mahdollisuuksia on mahdollista tuoda esille, koska kannustamme kaikkia opiskelijoitamme vapaaehtoistyöhön. Mukaan kutsumme myös muut Laurean sosionomiopiskelijat ja alumnit.

Mukaan ilmoittautuvien työnantajien toiveiden perusteella tilaisuuden sisältö ja aikataulutus on suunniteltu seuraavanlaiseksi:

klo 12.30           Äänitestaukset

klo 13.00          Tervetuloa tilaisuuteen
Projektiasiantuntija Marjo Ritmala

klo 13.05           Sometaduuniin-hankkeen lyhyt esittely
Projektipäällikkö Anna Nykänen

klo 13.15           Laurean alumnin uratarina
Sosionomi (AMK) Roni Nukarinen

klo 14.00           Työnantajien esittäytyminen

klo 14.30           Opiskelijoiden kysymykset työnantajille

klo 14.45-16   Mahdolliset työhaastattelut ja tilaisuuden palautteenkeruu

Tutustu osallistujan ohjeeseen

Itse tapaaminen järjestetään Adobe Connect –konferenssiohjelmalla, josta meillä on ensimmäisen tapahtumamme perusteella jo positiivisia kokemuksia. Osallistuminen edellyttää head-setin käyttöä, jotta ääni ei lähde kiertämään.

Adobe Connect-yhteyttä on mahdollista testata etukäteen 16.1. klo 15-15.30. Olemme paikalla osoitteessa https://connect.funet.fi/duuniin/. Kirjaudu sisään omalla nimellä.

Miten siis toimimme? Tässä vaiheessa keräämme työnantajien ilmoittautumiset ja toiveet tilaisuuden suhteen. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 25.1.2018, niin ehdimme markkinoida mukanaoloanne.

Opiskelijoiden ja muiden työnhakijoiden ilmoittautuminen alkaa tammikuussa.

Tilaisuudet järjestää Sometaduuniin-hanke, jossa pilotoidaan virtuaalisia kohtaamisia. Ensimmäisistä kohtaamisista vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu. Mukaan ovat tervetulleita myös muiden korkeakoulujen opiskelijat. Osallistuminen  on maksutonta. 

Lisätietoa asiantuntija Marjo Ritmala 040 6734076 tai  projektipäällikkö Anna Nykänen puh. 046 856 7457 tai sometaduuniin@laurea.fi