Etähaastattelu on työnantajan ja hakijan Onni – Jakso 5: Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Etähaastattelu on työnantajan ja hakijan Onni – Jakso 5: Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Blogi

Terve kaikille lukijoille!

Viime blogissani kerroin päässeeni jatkoon livehaastatteluun ja nyt edessä onkin hyvät ja huonot uutiset. En kuitenkaan kysy kumman haluatte ensin, sillä ne ovat käytännössä sama asia. 😊

Olen nyt Maikin Mainostoimiston uusi markkinointiassistentti. Nyt on edessä opiskelujen saattaminen loppuun työn ohella ja itseluottamukseni on huipussaan! Valitettavasti se tarkoittaa sitä, että en enää ehdi kirjoittamaan blogia. Kiitän kauniisti kaikkia lukijoita ja jos olet työn tai harjoittelun tarpeessa suosittelen ehdottomasti hakeutumaan virtuaalisiin kohtaamisiin. Niissä on mahtava tilaisuus tuoda omaa osaamista ilmi työnantajille jo haun aikaisessa vaiheessa, joka on tärkeää monialaisille opiskelijoille, sillä emme valmistu suoraan tiettyyn ammattiin.

Vielä viimeisenä lähetän Annin terveiset blogini lukijoille. Kaikki ovat tervetulleita Sometaduuniin -virtuaalisiin kohtaamisiin, eli hymyillään kun tavataan!

***

Onnin tarinan hankeblogiimme tuottivat Laurean opiskelijat Juha Salovirta, Esko Merviö, Merily Kasela, Janita Bergbom ja Esa Aalto.