Etähaastattelu on työnantajan ja hakijan Onni. – Jakso 1: Ei mennyt huonosti, muttei Hyvinkää

Etähaastattelu on työnantajan ja hakijan Onni. – Jakso 1: Ei mennyt huonosti, muttei Hyvinkää

Blogi

Pian olen virallisesti hyvinkääläinen, tai kuten paikalliset sanovat “hygeläinen”. Viime viikonloppu muuton parissa ei todellakaan ollut helppo. Kolmas kerros ja ilman hissiä, arvaatte varmaan loput. Suurin osa kalusteista meni pahoille lommoille raahatessani niitä rappuja pitkin yötä myöten. Viikonlopun päätteeksi lähdin vielä viemään siskoani Helsinkiin hänen myöhästyttyä bussista. Lopulta maanantain vastainen aamuyö kului näppärästi kirjoittaessani raporttia projektiin, mikä oli jäänyt vähemmälle huomiolle muuton takia.

Ajoituksesta saan ehkä syyttää vain itseäni, mutta maanantaiksi olin vielä kaiken lisäksi sopinut työhaastattelun, johon saavuin hieman punaisin silmin unenpuutteesta johtuen. Tehtävä oli markkinointiassistentin työ osa-aikaisilla tunneilla, paino sanalla oli. Haastattelija pyysi markkinointiin liittyviä töitäni näytöksi osaamisesta, mutta niitä minulla ei tietenkään ollut mukana. Työthän säilytän luonnollisesti tietokoneella, valitettavasti. Kahvi oli onneksi hyvää, ja nyt osaan paremmin valmistautua jatkossa työhaastatteluun.

Muuttoviikonloppuna olisin saanut mahdollisuuden osallistua myös toiseen työhaastatteluun, mutta muuttokiireiden ja liian pitkän välimatkan takia jouduin jättämään haastattelun väliin. Saatoin kuitenkin löytää ratkaisun tähän ongelmaan. Ystäväni on mukana projektissa, jossa kehitetään virtuaalisia kohtaamisia opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Pääsin jo mukaan tulevaan työnantajantapaamiseen, joka toteutetaan Adobe Connectissa. Kauhun, ilon ja jännityksen sekaisin tuntein odotan tulevaa tapaamista.

Tästä siis on kyse, jos alkoi heti kiinnostamaan niin klikkaa banneria. Kerron lisää blogissani ensi kerralla!