Portfoliokoulutusta henkilöstölle maksuttomalla verkkokurssilla

Portfoliokoulutusta henkilöstölle maksuttomalla verkkokurssilla

Ajankohtaista , Koulutukset , Slider

Tärkeä päivitys  allaolevaan 9.12.2019: Eliademyn ilmoitettua konkurssista verkkokoulutus on muuttanut DigiCampukselle. Kirjaudu HAKA-tunnuksin ja hyväksy käyttöehdot siirtyäksesi kurssille.

****

Mietitkö, mitä pedagogisia ajatuksia piilee portfolion takana? Ovatko portfolion mahdollisuudet oppimisen tukena vielä hämärän peitossa?

Sometaduuniin-hankeen puitteissa on laadittu ohjaajia varten verkkoaineisto, jonka avulla on mahdollista tutustua portfolioajattelun takana piileviin pedagogisiin ajatuksiin ja erilaisiin portfoliokäytänteisiin.

Koulutus on toteutettu Eliademy-alustalla ja sen voi suorittaa oman aikataulun mukaan. Kevään ja syksyn 2019 aikana koulutusta fasilitoivat hanketoimijat Minna-Kaisa Lehtilinna ja Anna Nykänen Laureasta. Hankkeen päätyttyä koulutuskokonaisuuden voi tehdä omatoimisesti. Koulutukseen kuuluu tehtäviä, jotka suoritettuasi voit hakea osaamismerkkiä.

Ilmainen koulutus on kaikille avoin ja haastaa oman opetuksen kehittämiseen. Liity mukaan rekisteröitymällä Eliademyssä.

Lisätietoja:

Minna-Kaisa Lehtilinna
minna-kaisa.lehtilinna@laurea.fi
asiantuntija, Sometaduuniin-hanke

Anna Nykänen
anna.nykanen@laurea.fi
projektipäällikkö, Sometaduuniin-hanke